Bibliotheken
Linotype
LucasFonts
Berthold
Monotype
Elsner&Flake
FontBureau

Diverse Fonts
OCRb
TrueType
Barcodes
Non-Latin

Informatie
Eurofonts
FontInfo
Huisstijl
Maatwerk

Vragen +
Bestellen

Zoeken

Home

Berthold heeft een groot aantal van de BQ fonts voorzien van het Euroteken. Zie hiervoor de BQ lijst.
Elsner & Flake heeft het merendeel van de fonts voorzien van het Euroteken. De fonts zonder euroteken kunnen op aanvraag en zonder verdere kosten worden aangepast. De levertijd hiervoor is ongeveer 14 werkdagen
FontBureau heeft alle fonts van het Euroteken voorzien.

Bitstream heeft inmiddels hun meer dan 800 basis fonts al voorzien van het euroteken in PC TrueType. De aanschafprijs van de fonts met het Euroteken is 50,- per stuk. In een aantal gevallen is een upgrade mogelijk. Voor een overzicht kunt u de volledige Eurofontlijst van Bitstream hier bekijken.

Linotype heeft een groot aantal fonts voorzien van het Euroteken. De lijst vindt u hier in PDF formaat. Daarnaast kan men alle eigen fonts voorzien van het Euroteken.

Monotype/Monotype heeft vrijwel nog geen fonts met het Euroteken. Dit houdt in dat indien u dit voor een MT font wenst, dit altijd maatwerk is.

Linotype heeft een speciaal Eurofont. Dit is eigenlijk een verzameling van 4 fonts voor Mac en PC en altijd in TrueType en Type1. In het font zitten Eurotekens die bij een bepaald font horen. Zo vindt men in het Eurofont AF onder de 'A' de Euro voor de AmericanTypeWriter Medium en onder de '9' die voor de Frutiger95 UltraBlack. De prijs voor het font is 57,- excl. BTW 
De volgende PDF's geven een overzicht welke Euro's in het Eurofont zitten: 
A-F 
G-P 
R-S 
T-Z